Begagnat


SKUK Explorer HV

Otroligt fin Explorer HV. Kölförstärkning, Dekor med både ränder och drak-logo gjord i gelcoat på fabriken. Extremt väl omhändertagen. De flesta har fler repor i sin nya kajak efter en vecka än vad denna kajak har.

Nypris 54 000.- säljes för 38 000.-


Paddling Perfection Sea Bear

Snygg och snabb glasfiberkajak från Newzeeland. Roder. Har en skada i skrovet bakom sittbrunnen. Skadan har reparerats tidigare och det syns. Kajaken är för övrigt fin och fullt funktionsduglig. Detta är en kajak för någon som inte bryr sig om det kosmetiska med skadan alternativt någon som har lust att fixa till skadan. Jag köpte den begagnad för att göra i ordning den men märker nu att jag inte får plats ordentligt i sitsen och jag har inte riktigt tid att också försöka åtgärda detta. Nypris i hemlandet ca 35 000.- Ålder osäker.

Ett kap för den icke pedantiska, alternativt den som har en bekant som är lite händig…  

Nytt pris 5000.-


SKUK Romany classic

Fantastiskt snygg Romany som varit på vattnet max 10 gånger. Beställd utan skädda och således utan problem med denna. Luckor ej i bild med följer med. Superskick. Ett riktigt kap för den som vill ha en smällbra kajak till en lika bra pris.

Nypris 42 000.- Säljes för 32 000.-


Dubbelkajak Albatross L/XL

Albatross L/XL

Stor och trygg dubbelkajak som tjänat oss väl under många år utan problem eller läckage.

Nypris ca 29 000.-, säljes för 12 000.- Nytt lägre pris 12 september 2021: Nu 9000.-

På denna annons har vi fått enormt många frågor om skick etc. Kajaken är använd ca 10 år, botten har mycket repor men inget som påverkar funktionen. Allt funkar och kajaken är tät. Jag skulle säga att kajaken varar många decennier till, speciellt i privat ägo. Letar du efter ett praktexemplar så leta vidare.


Kajaksegel Flat Earth

Detta är originalet som är upphovet till våra egna segel. Efter att ha provat detta segel blev vi helt bitna av att segla med havskajak och bestämde oss för att göra ett eget ännu bättre segel själva. Du kan kolla in dessa här: paddlesailing.com

Seglen som vi först köpte säljer vi nu.

Originalpris 4 300.- st

Säljes nu begagnad i bra skick för 1500.- st